Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Lekkere tips voor Pasen

Alle eitjes gevonden? Dan is het tijd om aan tafel te gaan voor een heerlijk paasmenu. Hoe verwen jij je gezin het liefst? Kies je voor traditioneel lamsvlees of pak je uit met originele veggietoppers? Ontdek hier al onze tips en ideeën.

Sappig lamsvlees uit Wales

Wales heeft heel veel te bieden: kastelen, pittoreske dorpjes, een kustlijn van 1200 km én … lekker mals en sappig lamsvlees. Gebakken, gegrild, gebraden … je kan er alle kanten mee uit in de keuken. 

Welsh lamsvlees draagt sinds 2003 het kwaliteitslabel BGA (Beschermde Geografische Aanduiding). Dit garandeert dat de lammeren geboren en gefokt worden in Wales. Je mag er ook zeker van zijn dat de traditionele veeteeltmethodes worden gerespecteerd en van generatie op generatie worden doorgegeven. Het vlees is bovendien volledig traceerbaar. Van bij de boer tot in de winkel, alle gegevens worden strikt bijgehouden, inclusief controles. 

De lammeren grazen het hele jaar door op uitgestrekte velden en groene heuvels, bijvoederen is niet nodig. De combinatie van de bodem, het klimaat en de natuurlijke omgeving zorgt voor lamsvlees van topkwaliteit met een mooie kleur en een uitgesproken sappige smaak. 

Rundvlees op de paastafel

Ook rundvlees past perfect bij je paasfeestje. Denk maar aan een lekker gebraad of, als het weer een beetje meewil, een sappige côte à l'os op de barbecue.

LP_image_rundsvlees.png
LP_image_veggie.png

Feestelijk vegetarisch

Vegetarisch serveren met Pasen? Eitje! Zeker met deze lekkere, kleine quiches van het Gentse Patiron. Welke is jouw persoonlijke favoriet?

Genieten met een kaasschotel

Verfijnd, gastronomisch en zonder uren in de keuken te staan. Klinkt goed? Dan is een kaasschotel echt iets voor jou. Ontdek hoe je een kaasschotel samenstelt en welke vegan alternatieven je op je plankje kan leggen.

LP_image_kaasschotel.png

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294