Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Over Bio-Planet


Bio-Planet is een unieke supermarkt met meer dan 6000 producten die allemaal bio, eco of duurzaam zijn, zowel food als non-food. We kiezen producten met zorg: alleen wat met respect voor mens en milieu gemaakt is, komt in onze rekken.

Wie zijn we

Bio-Planet is dé ideale winkel voor wie wil eten met smaak en tegelijk duurzaam wil winkelen. Van verse biologische groenten en fruit, vlees en veggie, brood en beleg, tot ecologische verzorgings- en schoonmaakproducten, we hebben alles in huis voor wie bewuste keuzes wil maken. Daarnaast hebben we een ruim aanbod voor mensen met intoleranties (gluten, lactose …). 

Online boodschappen doen

Handig: shoppen bij ons is ook mogelijk buiten onze openingsuren. Een groot deel van onze producten kan je namelijk online reserveren in de Bio-Planet-weshop op collectandgo.be. Onze partner Collect&Go zet daarna je boodschappen voor je klaar met de grootste zorg. En je haalt ze op wanneer het je het best past (servicekost: € 5,95).

Onze diensten

Bio-Planet voor professionals

Als professional profiteer je bij Bio-Planet van extra voordelen. Ontdek snel welke formule het beste past bij jou en jouw bedrijf.

Workshops en lezingen

Bio-Planet en Colruyt Group Academy slaan de handen in elkaar om jou te inspireren over biologische voeding, welzijn en duurzaamheid.

Al je voordelen op zak: XTRA

Met Xtra heb je al je voordelen altijd op zak, letterlijk en figuurlijk. De Xtra-app geeft je specifieke voordelen bij de 10 winkels en webshops van Colruyt Group. Dankzij Xtra kan je ook betalen in de winkel en tanken bij DATS 24.

Stap voor stap

Onze duurzaamheidsinitiatieven brengen we onder in 4 thema's die voor jou belangrijk zijn. Zo werken we samen, stap voor stap, aan een goede gezondheid, een respectvolle samenleving, beter dierenwelzijn en een schoner milieu.

Wat is bio?

Benieuwd wat 'bio' nu precies betekent? Of vraag je je af wanneer we een product als 100 % biologisch mogen bestempelen. Dat lees je hier.

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294