Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Tags Pure taste

Recepten op hun paasbest

Honger gekregen van die paaseierenzoektocht? Dan geven we je met plezier inspiratie om je gezin te verwennen met een heerlijk paasmenu. Maak het gezellig en laat het smaken!

Een geslaagd paasmenu

Voor de apero blijven we in de paassfeer met onze gevulde eitjes met zalm, curry of gandaham. Die vallen vast bij iedereen in de smaak! Klinken doen we met onze snelle en frisse pompelmoes-vlierbloesemmocktail. Klinkt goed, toch?

Ga je voor een 4-gangenmenu? Dan is onze lenteminestrone boordevol vitaminen perfect als licht voorgerecht. En voor wie graag een hoofdgerecht met vlees op tafel zet, hebben we een recept met lamskroon, een echte klassieker, of eentje met een sappige rosbief. Met de gestoomde zalm met witloof en couscous verwen je alle visliefhebbers en de garnalenspiesjes met taboulé geven een oosterse toets aan je paasmenu.

Afsluiten doen we onder het motto 'Er is altijd plaats voor dessert'. Dus delen we ons recept voor plattekaastaart met rood fruit en de chocolade royale. De ideale afsluiters van deze feestmaaltijd! 

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294