Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Zalig aperitieven met Beliès

Niets is beter dan gezellig aperitieven op een warme zomeravond. Met de mediterraanse delicatessen van het Belgische bedrijf Beliès weet je altijd wat je op tafel kan zetten.

Al meer dan 15 jaar heeft Beliès in Tessenderlo een passie voor mediterraans vers. En dat uit zich in kwalitatief hoogstaande producten en uitstekende service. Het familiebedrijf heeft het volledige productieproces in handen: van het uitzoeken van ingrediënten in het land van oorsprong tot bereiding en verpakking. En dat alles met respect voor mens, dier en natuur.

Ook duurzaamheid draagt Beliès hoog in het vaandel. Het bedrijf stimuleert zijn leveranciers om samen te werken met Global G.A.P.-gecertificeerde olijfboeren en maar liefst 40 % van de energiebehoefte wordt gedekt door zonnepanelen. Bovendien bestaan de verpakkingen voor minstens 80 % uit gerecycleerd materiaal.

LP_image_bellis-sfeer-tomaat.png
LP_Hero_bellis-sfeer-olijf.png

De olijven van Beliès behouden hun heerlijke authentieke smaak en textuur dankzij een modern verwerkingsproces zonder verhitting in Griekenland. Ze bevatten geen onnodige toevoegingen, giftige pesticides en chemische meststoffen en hebben een laag, uniform zoutgehalte. Biologische olijven worden voor een langere periode (> 6 maanden) in water en zout bewaard. Zo gaan er geen nuttige, voedzame stoffen verloren en zijn ze iets bitterder. Alle biologische olijven dragen ook het EU-biolabel. Wanneer de olijven geschikt zijn voor consumptie worden ze vervoerd naar Beliès.

LP_Hero_bellis-sfeer-toast.png

Voor de verschillende dips, pesto’s en tapenades baseert Beliès zich op traditionele recepten uit de mediterraanse keuken, maar het bedrijf zoekt ook steeds naar nieuwe, verrassende combinaties. Voor de bereiding gebruikt Beliès alleen maar verse ingrediënten van biologische oorsprong. Dat is ook het geval voor de zongedroogde tomaten.

LP_Hero_bellis-sfeer-tapas.png

Ready-to-eat of verwerkt in een origineel aperitiefhapje, bijgerecht, hoofdgerecht … deze zuiderse specialiteiten zullen ieders smaakpapillen bekoren!

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294