
Quesadilla's met mozzarella, parmaham, munt en olijven
Ingrediënten
- parmaham 2 sneetjes
- munt (vers) 1 takjes
- ontpitte groene olijven 4
- mozzarella 100 g
- tortilla's 2
- olijfolie 1 eetl.
- zwarte peper
Voorbereiding
Voorbereiding
- Snij de mozzarella in schijfjes.
- Scheur de parmaham in grove repen.
- Hak de blaadjes munt grof.
- Snij de olijven in stukjes.
Bereiding (20 min. + afkoelen)
- Beleg 1 tortilla met de schijfjes mozzarella, de repen parmaham, de grofgehakte munt en de stukjes olijven. Kruid met zwarte peper. Leg er de tweede tortilla bovenop en druk goed aan.
- Verhit de olijfolie in een pan of grillpan. Bak de quesadilla goudbruin aan beide kanten tot de kaas gesmolten is.
- Haal uit de pan en laat lichtjes afkoelen. Snij daarna in 8 punten.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
99 kcal
Vetten
6.2 g
Koolhydraten
5.3 g
Eiwitten
5.4 g