Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Tags Pure taste

Züger, da’s bewuste mozzarella

Bij het Zwitserse Züger staat kwaliteit centraal. Ze willen het beste voor de klant en daarvoor gaan ze ver. Het pad van melk tot mozzarella beheersen ze tot in de puntjes. En dat proef je.

Veelzijdige kaas

Een van de belangrijkste pijlers van Züger is polyvalentie. Hun assortiment is er voor iedereen. Denk maar aan hun vegetarische (zonder dierlijk stremsel) of lactosevrije varianten. Iedereen moet kunnen genieten van een lekker stuk kaas.

Strenge kwaliteitseisen

Züger ziet er streng op toe dat de hoge kwaliteit te allen tijde behouden wordt. Vanaf de eerste melkontvangst tot in het winkelrek van jouw Bio-Planet houden ze het proces nauwgezet in de gaten en doen ze regelmatige controles om perfectie te garanderen. In de mozzarella van Züger wordt trouwens koemelk gebruikt.

Duurzaamheid

Ook duurzaamheid is een steunpilaar in de productie van Züger-kaas. De productie van kaas kost energie, da’s onvermijdelijk. Maar het Zwitserse bedrijf werkt zo energie-efficiënt mogelijk. Jaar na jaar proberen ze hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Hoe gebruik je mozzarella in de keuken?

Je kan de Züger-mozzarella zo eten in een slaatje met tomaat en verse basilicum, maar je kan er ook een croque-monsieur mee maken, een zelfgemaakte pizza mee afwerken of hem gebruiken als gratinkaas in een ovenschotel met pasta.

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294