Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Tags Bio Duurzaam

Cadeautjes voor Moederdag

Een moeder is het hele jaar door met hart en ziel bezig voor haar gezin. Op Moederdag is het tijd om haar eens te verwennen! Wat dacht je van verzorgingsproducten, een mooi kookboek of een unieke workshop van Colruyt Group Academy? En niet te vergeten de onweerstaanbare geschenkmanden die je kan samenstellen zoals jij het wil, maar vooral zoals je mama het zou willen!

Draag zorg voor je lichaam

Onze 100 % natuurlijke, plantaardige of vegan producten zullen de zintuigen van alle mama's zeker prikkelen. Denk maar aan een ontspannende olie, een hand- of dagcrème. Zo kan de mama die je in de bloemetjes zet zich elke dag goed verzorgen.

Een onschatbare hulp in de keuken

Houdt je mama ervan om te koken en elke dag heerlijke maaltijden te bereiden? Verras haar met een prachtig kookboek waarmee ze nieuwe recepten kan ontdekken en uitproberen. En waarom draaien we de rollen vandaag niet om? Hop, aan de slag!

Geef een unieke ervaring cadeau

Wil je de beste mama van de wereld even wat me-time geven? Dat kan: met een cadeaubon voor één (of meerdere) workshops van Colruyt Group Academy! Zo kiest ze uit een wereld aan activiteiten, van kookworkshops tot degustaties en interessante webinars. Alles is mogelijk, alleen of met anderen!

Kies meer dan één cadeau uit

Als je eens flink wil uitpakken bij je mama, hebben wij precies wat je zoekt: geschenkmanden. Kom langs in je dichtstbijzijnde Bio-Planet-winkel en stel de perfecte geschenkmand samen met mooie, lokale producten. Laat je creativiteit en fantasie de vrije loop!

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294