Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Weleda: puur natuur voor je huid

Elk gezicht is anders, iedere huid heeft andere behoeften. En daarom ontwikkelde Weleda een uitgebreid gamma van 100 % natuurlijke face care-producten, voor elke levensfase en voor alle huidtypes. Van zuiverende gezichtsreinigers tot vitaliserende nachtcrèmes. Houd je huid in topconditie, met het beste uit de natuur.

Bij Bio-Planet zijn we al langer overtuigd van al het goede wat de natuurcosmetica van Weleda te bieden heeft. Want 'puur natuur', daar worden wij gelukkig van. Bij Weleda werken ze uitsluitend met 100 % natuurlijke en bij voorkeur biologische ingrediënten, die zorgvuldig worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en mildheid voor de huid. De producten van Weleda bevatten géén synthetische toevoegingen, worden zeer goed verdragen door de huid en scoren stuk voor stuk hoog op werkzaamheid. Bovendien worden de gebruikte ingrediënten op duurzame wijze geteeld. Niet voor niets dragen alle Weleda-producten het NATRUE-label, het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica.

Natuurlijke verzorging op maat

You only get one chance to make a good first impression. En dus lach je het leven maar beter toe met een mooi verzorgd en gezond aangezicht, niet? Hoe jong of oud je ook bent, in de uitgebreide selectie natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten van Weleda vind je alles wat nodig is om je huid dag én nacht in optimale conditie te houden.

LP_image_weleda-facecare-granaatappel.png

Of het nu gaat om een gevoelig velletje te beschermen, de eerste lijntjes en rimpels aan te pakken of een rijpere huid te verstevigen, Weleda biedt voor ieders gezicht de gepaste oplossing. Steeds 100 % natuurlijk, want de inspiratie voor hun lotions, crèmes en gels halen ze bij Weleda uit de plantenwereld. Een schatkamer gevuld met waardevolle ingrediënten, werkzame extracten en actieve bestanddelen.

Voor haar gezichtsverzorging maakt Weleda gebruik van de kracht van diverse planten, die elk met hun eigen, unieke werking inspelen op de specifieke behoeften van ieder huidtype.

  • Gevoelige huid > Amandel: de Verzachtende Gezichtsverzorging met biologische zoete amandelolie kalmeert en verzorgt een gevoelige huid.
  • Onzuivere huid > Wilg: de Zuiverende Gezichtsverzorging met extract van wilgenbast werkt antibacterieel, verzachtend en kalmerend. Deze producten reduceren overtollig talg en bestrijden de bacteriën die een onzuivere huid veroorzaken, zonder de huid uit te drogen.
  • Huid uit balans > Iris: voor de huid die zowel qua vocht- als vetgehalte uit balans is, doet Weleda een beroep op de unieke vochtregulerende eigenschappen van de iris. Extract van iriswortel reguleert de vochtbalans en zorgt voor een frisse en verzorgde huid.
  • Eerste lijntjes > Wilde rozen: de vitaliserende Rosa Mosqueta-olie zorgt voor een elastische en fluweelzachte huid.
  • 40+ > Granaatappel: het gamma Verstevigende Gezichtsverzorging rekent op de natuurlijke kracht van biologische granaatappelpitolie. Die zit barstensvol antioxidanten en stimuleert de celvernieuwing. Met een stevige en gladde huid als resultaat.
  • Vanaf de menopauze > Evening Primrose: de Evening Primrose-crèmes, met teunisbloemolie als actief bestanddeel, reactiveren de natuurlijke huidfuncties, wat leidt tot een verbeterde huidstructuur en verstevigde gezichtscontouren.

 

Nieuw: intensieve hydratatie dankzij vijgencactus

Weleda's nieuwste ontdekking uit de natuur? De vijgencactus! Een natuurlijke expert in het opslaan van vocht. Dankzij zijn hoge gehalte aan vochtvasthoudende verbindingen (polysachariden), stimuleert deze plant het natuurlijke vermogen van de huid om vocht op te slaan.

Een waardevolle kwaliteit die Weleda speciaal voor de vochtarme huid in een nieuwe, natuurlijke én vegan hydraterende gezichtsverzorgingslijn heeft verwerkt. De gezichtscrèmes, gezichtsspray en ooggel met o.a. extracten van biologische vijgencactus en aloë vera hebben een ultralichte textuur, trekken snel in en zorgen voor een directe en langdurige hydratatie.

Benieuwd welke producten het beste passen bij jouw huid? Kom het ontdekken in je Bio-Planet.

LP_image_weleda-facecare-vijgen.png

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294