Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

De kracht van natuurlijke ingrediënten

Het West-Vlaamse KeyPharm produceert al meer dan 20 jaar natuurlijke, efficiënte, veilige en kwalitatieve voedingssupplementen en verzorgingsproducten onder de merknamen Physalis en Biotona. Hun fascinatie voor de impact van natuurlijke ingrediënten is al jarenlang een drijfveer voor verdere innovatie.

KeyPharm maakt alleen clean label-producten, dat betekent dat ze geen kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak- of zoetstoffen bevatten. Ook zijn ze minimaal bewerkt en vrij van lactose, suiker, zout en gist. De ingrediëntenlijst is overzichtelijk met elk ingrediënt duidelijk vermeld. Alle grondstoffen zijn gecertificeerd biologisch, ecologisch of vegan. De R&D-afdeling zit nooit stil, ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ingrediënten om nieuwe producten te ontwikkelen of bestaande te verbeteren.

LP_keypharm-grondstoffen.png
LP_keypharm-gebouw.png

De productie verloopt voor 95 % op Belgische bodem. Bovendien steunt het bedrijf projecten rond kansarme kinderen in de regio en werkt het samen met maatwerkbedrijven. De organisatie draagt het CO2-Neutral®-label, dat garandeert dat een bedrijf zijn lokale en globale klimaatimpact berekent, vermindert en compenseert. KeyPharm is dan ook gehuisvest in een duurzaam lage-energiegebouw met o.a. zonnepanelen, warmtepomp en groendak.

Bio-Planet en KeyPharm werken al sinds hun ontstaan samen. Als Belgische producent vindt KeyPharm het heel belangrijk om aanwezig te zijn in Bio-Planet. Een samenwerking van 20 jaar, gesteund op vertrouwen en leren uit elkaars expertise. Zo beantwoorden we samen aan de vraag naar lokale, biologische en minder bewerkte voedingsmiddelen.

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294