Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Hippe vegetarische snacks van The Bio Veggie Company

Of vegetarisch en biologisch tegelijk ook hip, cool en trendy kan zijn? Vanuit die ene vraag startte het verhaal van The Bio Veggie Company. Het antwoord vind je vandaag in de versmarkt én de bedieningstoog van je Bio-Planet. Neem gerust de proef op de som.

Wie is The Bio Veggie Company?

The Bio Veggie Company is het supermarktlabel van het bekende natuurvoedingsmerk De Paddestoel, dat al sinds 1988 smakelijke, biologische en ecologisch verantwoorde veggieburgers maakt voor alle ... burgers die dromen van een mooie en (plant)aardige wereld. Vanuit hun fabriek in Temse gaat een team van 8 medewerkers elke dag enthousiast aan de slag om kwaliteitsvolle vegetarische burgers, nuggets en kroketten naar jouw Bio-Planet te brengen. Verser dan vers, boordevol biologische groenten en lekker makkelijk in gebruik. 

Liefde voor de planeet

Bij The Bio Veggie Company hebben ze niet alleen veel aandacht voor smaak en kwaliteit, ook de zorg voor ons milieu dragen ze er hoog in het vaandel. Zo zijn ze er in Temse terecht trots op dat ze zich een CO2 Neutral Company mogen noemen. Al sinds het prille begin worden alle ingrediënten zoveel mogelijk lokaal en van duurzame teelt aangekocht. The Bio Veggie Company blijft ook stevige inspanningen doen om hun verpakkingen te verduurzamen, de verspilling van grondstoffen te minimaliseren en zo spaarzaam mogelijk om te springen met energie.

De resterende CO2-uitstoot wordt volledig gecompenseerd door te investeren in het Zambia AgroForestry Project. Dankzij dit initiatief in zuidelijk Afrika kregen al meer dan 8.000 boeren een beter leven, werd bijna 8.000 hectare grond omgevormd tot duurzame agricultuur, werden bijna 26 miljoen bomen gespaard en werd zo'n 120.000 ton CO2 gereduceerd.

Welke producten vind je bij The Bio Veggie Company?

"The best casual veggie burgers in town", zo claimen ze bij The Bio Veggie Company zelf. Ons advies? Proef vooral zelf! Varieer erop los met hun heerlijke groenteburgers of kies een keer voor kaas of curry. Ook de linzenkroketten en hun mix van nuggets zijn lekker als snelle snack of als basis voor je vegetarische lunch of avondmaal.

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294