Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Minder plastic, please!

Voor herbruikbare zakjes, broodzakken, fiets- en koeltassen werkt Bio-Planet samen met BeFre, een klein Belgisch bedrijf dat zich specialiseert in CO2-neutrale herbruikbare zakken. Misschien heb je hun katoenen broodtas wel in huis. Of een lunchtas gemaakt van kraftpapier, voortgekomen uit onze vruchtbare samenwerking. 

BeFre zag het levenslicht in 2007, toen er van een ban op plastic wegwerpzakjes nog lang geen sprake was. Oprichters Bernard en Frédéric stootten op reis in India op zowel prachtige landschappen als op een stort van plastic afval. Ze keerden terug met een missie: het plasticgebruik in België terugdringen met een volwaardig, duurzamer alternatief.  Dat werden katoenen draagtassen, koeltassen en fietstassen.


Sinds 2015 zien ze in Bio-Planet een partner met dezelfde waarden: we willen allebei de hulpbronnen van onze planeet beschermen, producten aanbieden die goed zijn voor onze klanten en het consumptiegedrag veranderen. Dankzij deze transparante samenwerking krijgt BeFre de kans om hun producten voortdurend te verbeteren en om nieuwe producten te ontwikkelen.

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294