Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Biotop: milieubewust, efficiënt en duurzaam

Het Belgische Biotop maakt al 25 jaar ecologische, hooggeconcentreerde en multifunctionele schoonmaakmiddelen.  In 2012 namen Elisabeth en Richard het roer over, samen met hun hechte team bieden ze milieubewuste topkwaliteit. 

Het verhaal van Biotop

Biotop werd 25 jaar geleden opgericht in de Hoge Venen. Als een echte pionier ontwikkelde de oprichter de eerste recepten voor milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Hij gaf zijn bedrijfje de naam Biotop: een combinatie van 'biologische afbreekbaarheid ten top' en het Duitse 'Biotop'.

In 2012 kregen Elisabeth en Richard als kersverse ouders de kans het kleine bedrijf over te nemen. Vanuit een verlangen om bij te dragen tot een betere wereld gingen ze de uitdaging aan. 

Vandaag is Biotop een bedrijf met 7 medewerkers dat er nog steeds met evenveel passie en ecologische waarde naar streeft hun klanten te helpen bij het maken van ecologische keuzes.

Milieuvriendelijk schoonmaken

Wie kiest voor ecologische en duurzame producten is bij Biotop ongetwijfeld aan het juiste adres. Alle voordelen even op een rijtje:

  • Gemaakt met groene energie, zo min mogelijk afval en zoveel mogelijk lokale producten. 
  • Biologisch afbreekbaar en met het ecogarantie-label.
  • Op-en-top Belgisch.
  • Vegan (buiten de wasverzachter). 
  • Betaalbare prijzen.
  • Komt eraan: een nieuwe verpakking van 100 % gerecycleerd en recycleerbaar plastic.

Hooggeconcentreerd en multifunctioneel

Hooggeconcentreerde formule: per schoonmaakbeurt heb je maar een kleine hoeveelheid product nodig. Je verpakking gaat dus een pak langer mee.

Multifunctionele producten: je kan 1 product gebruiken voor meerdere toepassingen. Je hebt dus een pak minder producten nodig in je schoonmaakkast.

Het gevolg? Je spaart heel wat afval, geld en kastruimte uit. Schoon, toch?

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294