Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Zonnige zomerbroden bij Bio-Planet

Een gezellige BBQ, picknick of apero gepland en op zoek naar een lekker broodje? Deze toppers met een zuiderse toets passen perfect binnen het seizoen en vind je alleen tijdens de zomermaanden bij Bio-Planet. Geniet ervan!

Turks brood van De Trog

Het Turks brood – ook wel pide genoemd- van biobakkerij De Trog staat bekend om zijn luchtige kruim met een vleugje olijfolie. Alle ingrediënten zijn van biologische oorsprong. Het wordt op steen gebakken op een hoge temperatuur. Dat zorgt voor een heerlijk zachte korst. Nadien wordt het brood bestrooid met sesam- en nigellazaadjes. Dat laatste kennen we ook als “zwarte komijn”, dé smaakmaker van de Midden-Oosterse keuken.

Deze pide is heerlijk met verse geitenkaas, zalm en rucola en ideaal voor foodsharing recepten of als BBQ-bijgerecht. Scheur er een stukje af en dip het in je favoriete spread. Heerlijk mediterraans genieten! 

Pavé met rozemarijn van L'Artisana

Dit gistbroodje met rozemarijn van L'Artisana is het ideale bijgerecht bij je zonnige BBQ.  Het wordt ambachtelijk gemaakt met slechts 3 basisingredIënten: bloem, water en zeezout en bevat geen broodverbeteraars. Bij L'Artisana bakken ze hun broden op steen en voegen ze huisbereide zuurdesem toe voor een lichtzurige smaak. Zo blijft het brood ook langer vers, is het krokanter en gemakkelijker verteerbaar.

Olijvenstokbrood van De Trog

Deze heerlijke broodstreng op basis van tarwe wordt ambachtelijk vervaardigd met huisbereide desem, olijven en oregano en op steen gebakken. Ideaal bij het aperitief, als BBQ-bijgerecht of om jouw (tuin)tafel in 1-2-3 summerproof te maken!

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294