Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

FrOui, 100 % smaak zonder compromis

Twee Brusselaars maakten een 100 % natuurlijke infusie van fruit, planten en water, die 3 tot 6 keer minder suiker bevat dan soortgelijke drankjes. FrOui was geboren. En de smaak? Die is 100 % raak!

Nee tegen suiker, ja tegen smaak

Jeffrey en Laurent besloten de strijd aan te binden met de suiker in frisdranken en andere gezoete dranken die jongeren elke dag binnenkrijgen. Ze begonnen planten en vruchten uit de boomgaard van de familie te mengen en combineren.

Na veel testen slaagden ze er uiteindelijk in om een kwaliteitsproduct te maken met een unieke smaak. Een biologische, suikerarme drank die zowel kinderen als volwassenen lekker vinden.

Uniek en 100 % natuurlijk     

FrOui is geen vruchtensap of frisdrank, maar een subtiele mengeling van gedroogd fruit en kruideninfusie met fruitsap

Het sap zorgt voor textuur en toniciteit, de infusie zorgt voor verfijnde smaken, terwijl het suikergehalte aanzienlijk is verlaagd. Gekoeld zijn de drankjes van FrOui heerlijk verfrissend, maar ook ongekoeld smaken ze superlekker.

FrOui bevat geen kleurstoffen, bewaarmiddelen, zoetstoffen of andere toevoegingen. 

Twee smaken waar je oui tegen zegt!

FrOui is nu ook te koop bij jouw Bio-Planet in twee smaken:

Perzik: een infusie van onder andere perzik en passiebloem. Deze smaak is een klassieker geworden voor frOuiteurs! Laat je verfrissen door de heerlijke en delicate perziksmaak.

Citroen: een limonade met citroen, munt en gember. Deze limonade zal alle citroenfans kunnen bekoren! De toets van gember en munt geeft een frisse toets, met een perfect uitgebalanceerde zuurgraad.  

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294