Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Pajottenlander: puur en versgeperst sap

Je hebt de fruit- en groentesappen van Pajottenlander misschien al in je Bio-Planet zien staan (of al mee naar huis genomen)? Deze pure drankjes worden gemaakt in het groene, glooiende Pajottenland met vers fruit, verse groenten en zonder additieven. Ontdek er hier alles over!

Wie is Pajottenlander?

Pajottenlander werd in 1987 opgericht als fruitteeltbedrijf in Pepingen, in het groene Pajottenland. De streek is bekend voor haar glooiende landschappen en vruchtbare gronden en dus de ideale plaats voor een boomgaard.

Al snel hadden ze bij Pajottenlander een overvloed aan oogst, dus startten ze met het maken van fruitsappen. En toen ging de appel aan het rollen. Ondertussen bieden ze meer dan 20 fruitsappen aan, maar ook groentesappen, vlierbloesemdrank, haverdranken en fruitbereidingen.

Wat zijn de waarden van Pajottenlander?

Bij Pajottenlander staan er van bij het begin 3 pijlers centraal:

  • kwaliteit: ze kiezen voor transparante traceerbaarheid, van grondstof tot eindproduct en maken hun sappen zonder toevoegingen
  • milieu: het fruit is grotendeels afkomstig van hoogstamboomgaarden, alle drukwerk gebeurt op 100 % gerecyleerd papier en het sap wordt gebotteld in bruine statiegeldflessen
  • mens & maatschappij: Pajottenlander heeft een eerlijke en duurzame relatie met al hun partners, steunt sociale en ecologische projecten en hanteert fairtradeprijzen, ook voor fruittelers uit de buurt 

Hoe wordt het sap van Pajottenlander gemaakt?

Bij Pajottenlander selecteren ze zorgvuldig verschillende variëteiten, volgen ze het productieproces nauwgezet op en voegen ze geen additieven of concentraten toe. Puur sap dus, om puur van te genieten. Ze werken samen met gespecialiseerde bedrijven die het beste scoren op vlak van hygiëne, prijs en kwaliteit.

De groenten en fruit worden na de oogst zo snel en zo vers mogelijk geperst, gepasteuriseerd en gebotteld of gestockeerd in tanks. Dankzij de pasteurisatie kan het sap tot wel 24 maanden bewaard blijven. 

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294