Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Warme appel-gemberdrank

Drankje minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

  • appel-gembersap (Pajottenlander) 750 ml
  • limoenen 1
  • kaneelstokjes 1
  • kruidnagels 2
  • zwarte peper
  • Voorbereiding
Voorbereiding
Bereiding (20 min.)
  1. Snij de limoen in dunne schijfjes.
  2. Warm het appel-gembersap langzaam op. Voeg de limoen, het kaneelstokje en de kruidnagels toe.
  3. Laat ± 15 min. op een zacht vuur trekken.
  4. Giet de drank door een zeef. Hou de limoenschijfjes opzij voor de afwerking.
Afwerking

Verdeel de drank over 4 mooie mokken of glazen en voeg enkele limoenschijfjes toe. Geef nog een draai van de pepermolen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon