Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Tags Fair trade

Ontdek de originele dorstlessers van Organic Crunch

De drankjes van Organic Crunch combineren frisheid en plezier en bieden zo een echt alternatief voor frisdrank en andere al te zoete drankjes. Het water met aloë vera heeft een frisse smaak en is erg lekker op een warme dag, puur of met een schijfje citroen.

Met verse aloë vera

Organic Crunch controleert 100 % van de productie: de verse aloëverapulp, is afkomstig van plantages in Thailand. Het oogsten gebeurt met de hand en met respect voor milieu en de sociale omstandigheden van de arbeiders op de plantages. De bladeren worden met de hand gesneden, naar de productiefaciliteit in Bangkok vervoerd en binnen 36 uur na de oogst gebotteld.

Steun voor lokale boeren

Organic Crunch steunt lokale telers bij hun omschakeling naar biologische aloë vera. Ze helpen hen infrastructuur op te zetten, uitrusting aan te kopen, meer en betere kwaliteit te produceren, met respect voor het milieu. De meerderheid van hun werknemers zijn vrouwen boven de 50, een categorie die in Thailand verre van prioritair is. Deze vrouwen krijgen zo een kans op de arbeidsmarkt en een eerlijk loon. Bovendien wordt hun gezondheid en veiligheid op het werk gegarandeerd.  

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294