De oesterzwamkroketten van just.
Een knapperig jasje met een smeuïge vulling van verse oesterzwammen en een bouillon van verse kruiden en groenten. Dat zijn de ambachtelijk gemaakte en 100 % plantaardige oesterzwamkroketjes van just. Ontdek hun unieke smaak!
Hoe kan je oesterzwamkroketten serveren?
De oesterzwamkroket is een veelzijdige lekkernij die je perfect kan serveren als vegan alternatief voor een klassieke garnaal- of kaaskroket. Met een bosje gefrituurde krulpeterselie en enkele partjes citroen is het een heel smakelijk voorgerecht.
Je kan de oesterzwamkroket ook serveren als hoofdgerecht door ze te combineren met rijst, couscous, puree of frietjes en een frisse salade, romige spinazie of kort gewokte broccoli. Liever een snelle en smaakvolle lunch met een twist? Stop de oesterzwamkroket in een stokbrood en ga voor een broodje kroket!
Hoe maak je een oesterzwamkroket klaar?
Frituur de kroketten in zuivere frituurolie op 175°C. Bak ze gedurende ongeveer 4 minuten als ze ontdooid zijn, of 6 tot 7 minuten als ze bevroren zijn. Laat ze na het frituren even uitlekken op keukenpapier en een minuutje rusten. En dan, mmm: smakelijk!
Ontdek meer van just.
NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be
KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294