Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Voor de liefste juf/beste meester

Een heel schooljaar lang heeft de juf of meester van je kind met veel liefde gezorgd voor haar/zijn klas. En zeker dit jaar was dat een nog grotere uitdaging, want onze kinderen hadden in deze vreemde coronatijd de ondersteuning van hun leerkracht hard nodig. Zet daarom de juf of meester dit jaar maar eens extra in de bloemetjes met een klein verwennerijtje.

Zalig relaxen met een kopje thee

Even onstpannen tijdens de speeltijd? Daar is een kopje thee ideaal voor! Verwen de juf/meester met verrassende smaken en speciale combinaties. Maak snel je keuze uit ons enorme assortiment.

LP_image-reportage-cadeau_juf-meester-thee.png
LP_image-reportage-cadeau_juf-meester-koekjes.png

Koekje erbij?

Be a smart cookie en vul een mooie koekjestrommel met een selectie heerlijke tussendoortjes. Bij Bio-Planet vind je alles wat je nodig hebt: koekjes zonder suiker, gluten- of lactosevrije koekjes ...

Een 10 voor chocolade

Chocolade is een echte cadeauklassieker. En waarom ook niet? Iedereen is er dol op. Denk zeker ook eens aan de wat specialere smaakjes, raw chocolate, fairtradechocolade, lactosevrije varianten ... Je ziet er is keuze genoeg.

LP_image-reportage-cadeau_juf-meester-chocolade.png

Stel zelf een pakje samen

Ook leuk: laat je kind zelf een cadeautje kiezen uit onze rekken voor de juf/meester. Met onze nieuwe cadeauverpakkingen steek je het samen in een feestelijk jasje.

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294