Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

BelOrta: bioseizoensgroenten van bij ons

Steeds meer groente- en fruitboeren kiezen voor bio. En dat is goed nieuws voor BelOrta, want zij houden van kwaliteitsvolle producten van eigen bodem. BelOrta zet alles in om meer biologische telers aan te trekken en hen te helpen met de kweek van een divers bio-aanbod en dat proef je!

BelOrta en de biologische boeren

Omdat BelOrta de biologische landbouw wil stimuleren, helpen ze bioboeren een handje. Op voorhand maken ze afspraken met producenten en kopers over volumes en prijzen. Zo wil BelOrta dat 85 % van de biologische producten al verkocht is voordat ze geteeld worden. Dat verzekert het inkomen voor de boer. Via consumentenonderzoek en research naar teelttechnieken adviseren ze boeren over teelten, rassen en de voorkeuren van klanten. Allemaal informatie die de bioboer van pas komt!

Lekkere tussendoortjes

Met groenten en fruit van BelOrta ben je dus zeker van een goede smaak en een Belgische topkwaliteit. Deze maand zijn de conferencepeer en de jonagoldappel helemaal op hun best. Die stop je makkelijk in je handtas of in de boekentas van je kinderen. Succes verzekerd!

LP_image_belorta.jpg

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294