Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Maak dit schooljaar een groene start

Na twee maanden zonder boekentassen en brooddozen is het weer zover: terug naar school! Natuurlijk kies je liefst voor eerlijk en duurzaam schoolgerief. Je vindt bij ons een uitgebreid assortiment milieuvriendelijke schoolproducten, veelal gemaakt uit gerecycleerde materialen. En dankzij de stijlvolle en hippe vormgeving is je kind straks de ster van de klas!

Rugzakken en pennenzakken waarmee je gezien wil worden!

De rugzakken en pennenzakken van Parkland zien er niet alleen supertof uit, de buitenstof is gemaakt van 100 % gerecycleerde plastic waterflessen. Dus goed voor je kind én voor het milieu. 

LP_image-pennenzakken.png

Mappen met trendy naturel look

LP_image-mappen.png

Met de Exacompta-ringmappen en -elastomappen trek je helemaal de groene kaart: duurzaam geproduceerd, met een trendy naturel look én van hoge kwaliteit.

Een groene familie pennen en potloden

Stabilo heeft de Green-familie ontwikkeld: pennen van 87 % gerecycleerd plastic en potloden en stiften van 100 % gecertificeerd hout uit duurzame bossen. De milieubewuste keuze voor school en voor thuis. 

LP_image-potloden.png

Drinkfles met een missie

LP_image-drinkfles.png

Maak kennis met de Dopper, de must-have herbruikbare drinkfles. Verkrijgbaar in een breed kleurenpalet en in verschillende inhoudsmaten. Koop je een Dopper-drinkfles, dan steun jij mee hun missie voor schoon drinkwater in Nepal!

Met deze drinkfles zeg je nee tegen plastic!

Met een mooie, duurzame en veilige RVS-drinkfles van Klean Kanteen moet je nooit meer een plastic flesje kopen. In plaats daarvan hergebruik je je Klean Kanteen-drinkfles, keer op keer.

LP_image-rsv-drinkfles.png

Lunchboxen om te hergebruiken, steeds opnieuw …

Gebruik je de duurzame, roestvrijstalen lunchboxen van Point Virgule en Box Appetit, dan spaar je elke dag opnieuw een wegwerpverpakking uit. En met de Preserve- en Amuse-brooddozen uit gerecycleerd plastic maak je echt een statement!

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294