Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Tags Pure taste

Arthur & The Sisters

Een eenvoudig, lekker en evenwichtig ontbijt in een mum van tijd op tafel toveren? Niet altijd even makkelijk als je een drukke levensstijl hebt. Maar daar brengen zussen Josephine en Charlotte Clarys graag verandering in.

Voor Arthur

Hun 22-jarige broer Arthur vergat weleens om te ontbijten of kocht zijn ontbijt soms onderweg. Hij was verzot op de bakkunsten van zijn twee zussen en vroeg hen om ontbijtjes klaar te maken. In 2015 sloeg echter het noodlot toe en overleed Arthur. Als deel van het verwerkingsproces besloten Josephine en Charlotte om in 2016 een eigen bedrijfje genaamd 'Arthur & The Sisters' op te starten. Ze brachten Arthurs favoriete ontbijtgerechten op de markt en ontwierpen een logo in zijn handschrift.

LP_image_arthur_sisters.png

Zelf aan de slag met bakkits

Onder ‘The Sisters’ bieden de zussen ook Banana Bread bakkits aan zodat mensen zelf aan de slag kunnen in de keuken. Want zeg nu zelf, wat is beter dan een zelfgemaakt, vers bananenbrood? Elke bakkit bevat een volkorenbasismix en 1 of 2 andere ingrediënten zoals noten, chocoladedruppels of dadels. Bovendien zijn ze ook ideaal om voedselverspilling tegen te gaan. Gooi bruine, overrijpe bananen dus zeker niet weg, want ze zijn het beste zoetmiddel en zitten boordevol vezels.

De bakkit met dadels is te koop bij Bio-Planet en bevat geen tarwe en toegevoegde suikers. Voeg wat yoghurt, 2 eieren, 3 eetlepels milde olijfolie en 4 rijpe bananen toe, volg de instructies op de achterkant van de doos en klaar!

Ontdek ook de handgemaakte granola’s en heerlijke toppings van Arthur & The Sisters bij Bio-Planet.

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294