Ardense ham van Cœur d’Ardenne
De geschiedenis van Cœur d’Ardenne
Sinds 1926 produceert Cœur d’Ardenne traditionele Ardense vleeswaren van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf werd opgericht door Robert Schietse in Saint-Hubert, een stadje van Gallo-Romeinse oorsprong in de Belgische Ardennen.
Coeur d’Ardenne werkt volgens een proces waarbij vakmanschap en knowhow essentieel zijn. Hierdoor krijg elk product een uniek karakter. Door de strenge regels en de ligging van het bedrijf, worden al hun vleeswaren erkend met het Europese kwaliteitslabel voor beschermde geografische aanduidingen (BGA).
Echte traditionele Belgische charcuterie
Alle vleeswaren zijn afkomstig van Belgische varkens. Hun assortiment gaat van Bûche pur porc (Saucisson pur porc met zijn natuurlijke flora, gemaakt uit het beste schoudervlees van lokale Ardense herkomst) tot Fagot pur porc (pure salami, op traditionele manier gehakt, gekruid en gedroogd) en Saucisson pur porc. Bovendien vind je bij Cœur d’Ardenne ook heerlijke Ardense runderfilet.
NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be
KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294