Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Zuiderse salade met feta, perzik en coppa

Aperitiefhapje minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

  • coppa (charcuterie) 8 sneetjes
  • verse spinazie 50 g
  • perziken (rijp) 1
  • feta (blok) 100 g
  • olijfolie 2 eetl.
  • cayennepeper 1 snuifjes
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Bereiding (10 min.)
  1. Snij de perzik in partjes en scheur de coppa in reepjes.
  2. Verdeel de spinazie, de perzik en de coppa over 4 kleine bordjes. Verkruimel er de feta over. Kruid met de cayennepeper en bedruppel met de olijfolie.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 158 kcal
Vetten 13.2 g
Verzadigde vetzuren 5.7 g
Koolhydraten 2.2 g
Suikers 2 g
Vezels 0.6 g
Eiwitten 7.4 g
Zout 0.9 g