Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Wrap met tomaat, rode pepers en cheddar

Hoofdgerecht Minder dan 45 min. 4 personen

Ingrediënten

  • tomaten 4
  • lente-uitjes 1 bosjes
  • koriander 1 plantjes
  • rode pepertjes 2
  • cheddar (blok) 100 g
  • wraps 4
  • zwarte peper
  • zout
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Voorbereiding
  1. Verwijder de pitjes uit de pepertjes (of hou ze erin als je graag pikant eet). Snipper fijn.
  2. Ontpit de tomaten en snij in kleine blokjes.
  3. Hak de lente-uitjes en de korianderblaadjes grof.
  4. Rasp de cheddar.
Bereiding (15 min. + 15 min.)
  1. Meng de tomaten onder de pepertjes, de lente-uitjes en de korianderblaadjes. Kruid met zwarte peper en zout.
  2. Verdeel de vulling over de wraps en bestrooi met de geraspte cheddar. Rol strak op.
  3. Leg de wraps naast elkaar op een groot vel aluminiumfolie en vouw dicht. Leg ± 10 min. op het midden van een hete barbecue tot de kaas gesmolten is.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 332 kcal
Vetten 13.6 g
Verzadigde vetzuren 6.4 g
Koolhydraten 37.4 g
Suikers 6.6 g
Vezels 3.9 g
Eiwitten 12.3 g
Zout 1 g