
Wrap met tomaat, rode pepers en cheddar
Ingrediënten
- tomaten 4
- lente-uitjes 1 bosjes
- koriander 1 plantjes
- rode pepertjes 2
- cheddar (blok) 100 g
- wraps 4
- zwarte peper
- zout
Voorbereiding
Voorbereiding
- Verwijder de pitjes uit de pepertjes (of hou ze erin als je graag pikant eet). Snipper fijn.
- Ontpit de tomaten en snij in kleine blokjes.
- Hak de lente-uitjes en de korianderblaadjes grof.
- Rasp de cheddar.
Bereiding (15 min. + 15 min.)
- Meng de tomaten onder de pepertjes, de lente-uitjes en de korianderblaadjes. Kruid met zwarte peper en zout.
- Verdeel de vulling over de wraps en bestrooi met de geraspte cheddar. Rol strak op.
- Leg de wraps naast elkaar op een groot vel aluminiumfolie en vouw dicht. Leg ± 10 min. op het midden van een hete barbecue tot de kaas gesmolten is.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
332 kcal
Vetten
13.6 g
Verzadigde vetzuren
6.4 g
Koolhydraten
37.4 g
Suikers
6.6 g
Vezels
3.9 g
Eiwitten
12.3 g
Zout
1 g