
25 min

Niet alleen Popeye is fan van spinazie. Ook wij houden van de rijke, zachte smaak van deze veelzijdige bladgroente. Lekker in de wok, in pasta of in salades. Naast rijk aan vezels, foliumzuur, vitamines A en C, is spinazie ook een bron van kalium, magnesium en vitamine B2 en E.
Spinazie kan je zo'n 4 dagen bewaren in een gesloten zak in de groentelade van de koelkast.
Heerlijk duo: spinazie & knoflook
De spinazie wordt direct na de oogst gespoeld, geblancheerd en ingevroren, met behoud van smaak, vitamines en voedingsstoffen. Dat vitamines kapot zouden vriezen door de kou, klopt niet. Verse groenten lopen zelfs meer risico op vitamineverlies omdat ze verouderen, terwijl ingevroren producten hun voedingswaarde behouden.
NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be
KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294