Pastasalade met spinazie en parmaham

Pastasalade met spinazie en parmaham

Lunch 25 min.
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding
  1. Voorbereiding:
  2. Snij de parmaham in reepjes.

  3. Verkruimel de feta.

  4. Hak de spinazie en de olijven grof.

  5. Pers de citroen tot je 2 eetl. sap hebt.

  6. Scheur de blaadjes basilicum. Hou er een paar apart voor de afwerking.

  7. Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.

  8. Bereiding:
  9. Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel kort onder koud water.

  10. Meng er de parmaham, de spinazie, het basilicum, de pijnboompitten, de olijven, het citroensap en de olijfolie onder. Kruid met zwarte peper en zout.

  11. Werk af met de feta en de blaadjes basilicum.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2280.0 kj
Energie 545.0 kcal
Vet 25.4 g
Verzadigd vet 7.2 g
Koolhydraat 55.1 g
Suiker 1.4 g
Vezel 3.0 g
Eiwit 22.5 g
Zout 2.1 g
natrium 0.8 g

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294