Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Côte à l’os op de BBQ

Bijgerecht minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

4 personen
  • côtes à l'os 2
  • zwarte peper (molen)
  • grof zeezout (molen)
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Bereiding (20 min)
  1. Kruid de côte à l’os net voor je gaat grillen aan beide kanten met versgemalen zwarte peper en grof zeezout.
  2. Schroei mooi dicht aan beide kanten op een hete BBQ en verplaats naar de minder hete kant. Gril verder tot een kerntemperatuur van 48 °C. Haal van het vuur en laat afgedekt verder garen tot zo’n 53 °C, dan is je côte à l’os perfect gegaard en nog heerlijk sappig vanbinnen.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 806 kcal
Vetten 31.5 g
Verzadigde vetzuren 11.3 g
Koolhydraten 0 g
Suikers 0 g
Vezels 0 g
Eiwitten 130.2 g
Zout 1.1 g

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294