Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Met liefde voor alle dieren

In 1992 zette het Nederlandse merk Yarrah zijn eerste stappen op de biomarkt. Berner sennenhond Dano verdiende beter dan het standaardvoer uit de winkel, vond zijn eigenaar. Net als de producten die hij voor zichzelf kocht, wilde hij biologische hondenvoeding zonder chemische kleur-, geur- en smaakstoffen voor zijn hond. En dus startte hij met het maken van biologische diervoeding. Nu, vele jaren later, is Yarrah marktleider op het gebied van biologische honden- en kattenvoeding.

Het volledige biologische assortiment maakt Yarrah al zonder meer uniek. Daarnaast hecht deze producent ook veel waarde aan transparantie in de keten. Er wordt uitvoerig gecontroleerd van boer tot voerbak, om zeker te zijn dat alle ingrediënten écht biologisch zijn en dat de dieren goed behandeld worden. Omdat Yarrah geeft om alle dieren sponsoren ze o.a. ook de Nederlandse Dierenbescherming en Gaia.

LP_yarrah.png

Voor een biologische producent is ook duurzaamheid erg belangrijk. De producten van Yarrah worden verpakt in 100 % recycleerbare verpakkingen en de kauwstaven worden gedroogd met resthitte van de fabrieksgeneratoren. In de toekomst wil het bedrijf zijn ecologische voetafdruk nog verder reduceren.

De komst van Bio-Planet was de ideale gelegenheid voor Yarrah om de Belgische markt te betreden. Onze gezamenlijke visie op duurzaamheid en bio leidt al 20 jaar tot een nauwe samenwerking.

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294