Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Biologisch, puur en ambachtelijk brood

Biobakkerij De Trog bakt met pure ingrediënten. Dat levert broden en andere bakkerijwaren op met een pure smaak. Daarom werkt Bio-Planet al vanaf dag 1 samen met deze ambachtelijke bakker uit Ieper. De Trog levert dan ook ruim de helft van de broden die je bij Bio-Planet in de rekken vindt. Met de hand gemaakt, volgens het traditionele bakkersambacht.

Bio-Planet en De Trog zijn een goed huwelijk. Samen met meesterbakker Hendrik Durnez delen we gezamenlijke waarden. Net zoals wij, wil hij pionierswerk verrichten. Dat leidt tot een productieve kruisbestuiving. We versterken elkaar door transparant kennis te delen. “Dat brengt het beste in ons naar boven,” vertelt de bakker. En dat is innovatie in de broodrayon, weg van de gestandaardiseerde broden. Altijd met een pure smaak.

LP_de-trog.png

Het assortiment van De Trog bestaat uit kleine en grote broden, baguettes, sandwiches en pistolets en ook viennoiserie en taartjes. Hun enige verbeteraar is tijd. Daarom blijft het eigen huisbereide desem de belangrijkste basis voor de broden. Samen met de pure, hoogkwalitatieve biologische grondstoffen en authentiek vakmanschap.

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294