
Zalm-geitenkaasrollade
Ingrediënten
- gerookte zalm 200 g
- geitenkaas 200 g
- appelen 0.25
- bieslook 1 plantjes
- honing 1 eetl.
- peper
Voorbereiding
Voorbereiding
- Snij de appel in kleine blokjes
Bereiding (5 min. + 15 min.)
- Meng de kaas met appel, bieslook en honing. Kruid met peper.
- Maak de sushirol: leg een vel huishoudfolie op het werkblad. Bekleed met zalm, maar zorg dat de sneetjes overlappen en een rechthoek vormen. Hou onderaan 5 cm folie vrij.
- Schep de kaas op de onderste helft van de zalm. Maak een strakke rol, zonder de folie mee in te rollen. Span de uiteinden aan en zet 2 uur in de koelkast.
- Verwijder de folie en snij de rol in gelijke plakken.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
240 kcal
Vetten
16 g
Verzadigde vetzuren
8.3 g
Koolhydraten
4.9 g
Suikers
4.5 g
Vezels
0.2 g
Eiwitten
19.2 g
Zout
2 g