Yoghurtsausje met lente-ui en koriander

Yoghurtsausje met lente-ui en koriander

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Tip

Bereiding
  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de lente-uitjes fijn en hak de blaadjes koriander grof.

  3. Pers het knoflook.

  4. Bereiding:
  5. Meng de Griekse yoghurt met de lente-uitjes, de koriander en het knoflook.

  6. Kruid met zwarte peper, zout en een snuifje gerookt paprikapoeder.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 81.0 kcal
Vet 6.3 g
Verzadigd vet 4.1 g
Koolhydraat 3.7 g
Suiker 3.2 g
Vezel 0.3 g
Eiwit 2.3 g
Zout 0.6 g
Tip

Lekker op een pitabroodje met gemarineerde kip en gegrilde groenten.

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294