Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Yoghurtsausje met lente-ui en koriander

Bijgerecht minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

4 personen
  • lente-uitjes 4
  • koriander (vers) 1 plantjes
  • knoflook 1 tenen
  • Griekse yoghurt 200 g
  • gerookt paprikapoeder 1 snuifjes
  • zwarte peper
  • zout
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
  • Tip
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. Snipper de lente-uitjes fijn en hak de blaadjes koriander grof.
  2. Pers het knoflook.
Bereiding (10 min + 5 min)
  1. Meng de Griekse yoghurt met de lente-uitjes, de koriander en het knoflook.
  2. Kruid met zwarte peper, zout en een snuifje gerookt paprikapoeder.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 81 kcal
Vetten 6.3 g
Verzadigde vetzuren 4.1 g
Koolhydraten 3.7 g
Suikers 3.2 g
Vezels 0.3 g
Eiwitten 2.3 g
Zout 0.6 g
Tip

Lekker op een pitabroodje met gemarineerde kip en gegrilde groenten.

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294