Wraps in de oven met courgette en tomaten-olijvensaus

Wraps in de oven met courgette en tomaten-olijvensaus

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding
  1. Voorbereiding:
  2. Snij de ongeschilde courgette en de wortelen in dunne staafjes.

  3. Versnipper de gandaham.

  4. Hak de olijven grof.

  5. Pluk de blaadjes van het basilicum en scheur grof.

  6. Bereiding:
  7. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  8. Verhit de olijfolie in een grote pan of kookpot en stoof de courgette en wortelen ± 15 min. op een zacht vuur tot ze net gaar zijn. Kruid lichtjes met zwarte peper en zout.

  9. Bestrijk elke wrap met de pastasaus en verdeel er de groenten, de hamsnippers en de olijven over. Rol dicht en leg mooi naast elkaar in een ovenschaal.

  10. Bak de wraps 12 à 15 min. in de voorverwarmde oven tot ze lichtjes gebruind en krokant zijn.

  11. Haal uit de oven en werk af met het basilicum en de parmezaan.

  12. Afwerking:
  13. Serveer met een groene salade.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2130.0 kj
Energie 509.0 kcal
Vet 22.6 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraat 50.4 g
Suiker 8.5 g
Vezel 2.1 g
Eiwit 25.2 g
Zout 5.2 g
natrium 2.1 g

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294