
Wentelteefjes van peperkoek met zoete geitenyoghurt
Ingrediënten
- blauwe bessen 125 g
- hazelnootdrink 2.5 dl
- geitenmelkyoghurt 4 eetl.
- boter (of kokosolie) 1 koffiel.
- eieren 2
- honingkoeken 800 sneetjes
- vloeibare honing 1 eetl.
- gemalen kardemom 0.3 koffiel.
Voorbereiding
Voorbereiding
- Klop de eieren los met een vork en roer er de hazelnootdrink en de kardemom onder.
- Meng de honing onder de geitenmelkyoghurt.
Bereiding (5 min. + 15 min.)
- Dompel de sneetjes honingkoek één voor één in het eiermengsel.
- Smelt de boter of olie in een grote pan en bak de honingkoek aan beide kanten goudbruin.
- Verdeel over 4 borden en lepel er een beetje zoete yoghurt over. Werk af met de blauwe bessen.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
259 kcal
Vetten
6.1 g
Verzadigde vetzuren
2.5 g
Koolhydraten
43.7 g
Suikers
26.9 g
Vezels
4.4 g
Eiwitten
5.9 g
Zout
0.4 g