Veggienuggets met tomatensalade en bieslook-yoghurtdressing

Veggienuggets met tomatensalade en bieslook-yoghurtdressing

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding
  1. Voorbereiding:
  2. Snipper het bieslook en de sjalotten fijn.

  3. Pers de citroen tot je 1 eetl. sap hebt.

  4. Snij de trostomaten in partjes.

  5. Meng 3 eetl. olijfolie met de rodewijnazijn en kruid met zwarte peper en zout.

  6. Meng de yoghurt met het bieslook, het citroensap en de sjalot en kruid met zwarte peper en zout.

  7. Bereiding:
  8. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de nuggets aan alle kanten goudbruin en krokant.

  9. Meng ondertussen de slabladeren met de tomaten en roer er de dressing onder.

  10. Smelt de boter in een pan en bak de sneetjes boulotbrood aan beide kanten goudbruin. Snij in driehoekjes.

  11. Afwerking:
  12. Serveer de nuggets met het slaatje en geef er 2 driehoekjes krokant boulotbrood bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 604.0 kcal
Vet 36.5 g
Verzadigd vet 10.8 g
Koolhydraat 49.5 g
Suiker 12.4 g
Vezel 10.6 g
Eiwit 13.8 g
Zout 2.1 g

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294