
Tosti met gerookte zalm en lente-ui
Ingrediënten
- gerookte zalm 4 sneetjes
- lente-uitjes 0.5 bosjes
- platte peterselie 0.5 plantjes
- ricotta 4 eetl.
- broden (naar keuze) 8 sneetjes
- olijfolie 1 eetl.
- sumakpoeder 1 snuifjes
- zwarte peper
- zout
Voorbereiding
Bereiding (10 min.)
- Snipper de lente-uitjes en de peterselieblaadjes fijn. Meng dit onder de ricotta en kruid naar smaak met zwarte peper en zout en voeg de sumak toe.
- Besmeer hiermee 4 sneetjes brood naar keuze en beleg met een sneetje zalm. Besmeer opnieuw met de ricotta en leg er een sneetje brood bovenop. Bak in een pan met 1 eetl. olijfolie of croque-monsieurmachine aan beide kanten goudbruin.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
254 kcal
Vetten
9.3 g
Verzadigde vetzuren
3 g
Koolhydraten
27.3 g
Suikers
2.5 g
Vezels
0.3 g
Eiwitten
15.2 g
Zout
1.7 g