Mosselen met tomatensaus

Mosselen met tomatensaus

  • Bereiding

Bereiding
  1. Bereiding
  2. Laat de mosselen even weken in gezouten water.

  3. Was en snij de venkel in schijfjes.

  4. Stoof de venkel in een scheutje olijfolie, kruid met peper en zout.

  5. Giet de mosselen af, laat even uitlekken.

  6. Voeg de mosselen toe aan de gestoofde venkel.

  7. Blus met de witte wijn.

  8. Laat het geheel 3 minuten sudderen op een middelmatig vuur, roer regelmatig om.

  9. Voeg de potten tomatensaus toe.

  10. Sluit het deksel en laat sudderen gedurende 5 minuten, tot de mosselen mooi open zijn gegaan

  11. Serveer met brood en werk af met bladpeterselie naar keuze.

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294