Ingemaakte geiten-en schapenkaas

Ingemaakte geiten-en schapenkaas

  • Bereiding

Bereiding
  1. Bereiding
  2. Snij de kazen in kleine blokjes en hou apart. Pel het knoflook.

  3. Snij de helft van de pepertjes in ringetjes.

  4. Doe de blokjes schapenkaas in een weckpot. Voeg wat knoflook, rozemarijn en tijm toe. Doe er ook enkele volledige pepertjes en wat ringetjes bij.

  5. Doe de geitenkaas in een tweede pot en voeg de rest van het knoflook, de verse kruiden en pepertjes toe.

  6. Overgiet beide kazen met olijfolie en laat een paar dagen rijpen op een koele plaats.

  7. Schep de kaas uit de olie en serveer met olijven en brood.

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294