Feestelijk slaatje met zalm en borlottiboontjes

Feestelijk slaatje met zalm en borlottiboontjes

Voorgerecht 25 min. Lactosevrij Glutenvrij
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding
  1. Voorbereiding:
  2. Spoel de bonen onder koud water en laat goed uitlekken.

  3. Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes.

  4. Pers de limoen (je hebt 1 eetl. sap nodig).

  5. Snij het vruchtvlees van de avocado in partjes en besprenkel met het limoensap.

  6. Snij de zalm in reepjes.

  7. Bereiding:
  8. Verdeel de rucola over vier borden, verdeel hierover de boontjes, de partjes avocado, de pompelmoes en de zalm.

  9. Hak de peterselieblaadjes fijn en meng onder de wittewijnazijn en olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout. Bedruppel hiermee de salade.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1678.0 kj
Energie 401.0 kcal
Vet 20.6 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraat 27.8 g
Suiker 5.0 g
Vezel 11.7 g
Eiwit 20.3 g
Zout 1.6 g
natrium 0.6 g

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294