Champignonburger met bloemkoolslaatje

Champignonburger met bloemkoolslaatje

Lunch 25 min.
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding
  1. Voorbereiding:
  2. Snij de portabella's en de mozzarella in plakjes.

  3. Snij de tomaten in dunne plakjes.

  4. Mix de bloemkool tot de structuur van grove couscous.

  5. Snipper de peterselieblaadjes fijn en meng onder de bloemkool.

  6. Rasp de limoen (niet het wit) tot je 1 eetl. zeste hebt en pers tot je 1 eetl. sap hebt. Meng onder de bloemkool.

  7. Verwarm de oven voor.

  8. Bereiding:
  9. Verhit de olijfolie in een grillpan en bak de portabella aan beide kanten mooi bruin. Kruid met zwarte peper en zout.

  10. Warm de broodjes even op in de oven volgens de instructies op de verpakking.

  11. Beleg de broodjes met bietenspread, sla, portobello, tomaten, mozarella en nog een laagje bietenspread. Serveer met het bloemkoolslaatje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 365.0 kcal
Energie 1527.0 kj
Vet 16.7 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraat 35.9 g
Suiker 12.1 g
Vezel 7.5 g
Eiwit 13.7 g
Zout 1.4 g
natrium 0.6 g

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294