Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Banoffeepotje met koffie-kokosvulling en gehakte pecannoten

Dessert minder dan 30 min. 4 potjes

Ingrediënten

  • rijpe bananen 2
  • plantaardig alternatief voor yoghurt met kokosnoot 200 g
  • pecannoten 2 eetl.
  • citroen-boterkoekjes (bijv. van Generous) 12
  • cacaopoeder 1 koffiel.
  • espresso (sterk) 1 kopjes
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Bereiding (15 min.)
  1. Verkruimel de koekjes en verdeel over 4 potjes.
  2. Snij de bananen in schijfjes en vul aan.
  3. Meng de espresso onder het yoghurtalternatief en lepel over het laagje banaan.
  4. Hak de pecannoten grof en bestrooi elk potje.
  5. Werk af met een laagje gezeefd cacaopoeder.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 325 kcal
Vetten 20.6 g
Verzadigde vetzuren 14 g
Koolhydraten 30.1 g
Suikers 17.6 g
Vezels 2.3 g
Eiwitten 3.6 g
Zout 0.1 g