
Banoffeepotje met koffie-kokosvulling en gehakte pecannoten
Ingrediënten
- rijpe bananen 2
- plantaardig alternatief voor yoghurt met kokosnoot 200 g
- pecannoten 2 eetl.
- citroen-boterkoekjes (bijv. van Generous) 12
- cacaopoeder 1 koffiel.
- espresso (sterk) 1 kopjes
Voorbereiding
Bereiding (15 min.)
- Verkruimel de koekjes en verdeel over 4 potjes.
- Snij de bananen in schijfjes en vul aan.
- Meng de espresso onder het yoghurtalternatief en lepel over het laagje banaan.
- Hak de pecannoten grof en bestrooi elk potje.
- Werk af met een laagje gezeefd cacaopoeder.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
325 kcal
Vetten
20.6 g
Verzadigde vetzuren
14 g
Koolhydraten
30.1 g
Suikers
17.6 g
Vezels
2.3 g
Eiwitten
3.6 g
Zout
0.1 g