Banoffeepotje met koffie-kokosvulling en gehakte pecannoten

Banoffeepotje met koffie-kokosvulling en gehakte pecannoten

Dessert Glutenvrij
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding
  1. Bereiding:
  2. Verkruimel de koekjes en verdeel over 4 potjes.

  3. Snij de bananen in schijfjes en vul aan.

  4. Meng de espresso onder het yoghurtalternatief en lepel over het laagje banaan.

  5. Hak de pecannoten grof en bestrooi elk potje.

  6. Werk af met een laagje gezeefd cacaopoeder.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 325.0 kcal
Vet 20.6 g
Verzadigd vet 14.0 g
Koolhydraat 30.1 g
Suiker 17.6 g
Vezel 2.3 g
Eiwit 3.6 g
Zout 0.1 g

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294