Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Beter ontbijten met Turtle

Het Belgische Turtle werd in 2014 opgericht door Laurence. Een jaartje later lanceerde ze haar allereerste porridges, een heerlijke combinatie van havermout, fruit, cacao en kruiden. Het nieuwe product sloeg meteen aan en werd een trend in Europa en ver daarbuiten. Turtle bleef groeien en Laurences man Thilo stapte mee in de zaak. Met verenigde krachten breidden ze hun assortiment nog verder uit met een reeks ontbijtgranen en cornflakes.

100 % bio ontbijt

Turtle haal je in huis zonder dat je etiketten hoeft te bestuderen. De producten zijn volledig bio, rijk aan vezels, evenwichtig, simpel én overheerlijk. Bovendien is een groot deel van hun producten vegan en glutenvrij

Lief voor je lijf en het milieu

Bij Turtle geloven ze in de kwaliteit van ingrediënten, respect voor het milieu en een evenwichtig ontbijt. Daarom zijn ze destijds begonnen met porridge: een volkorenontbijt zonder toegevoegde suikers en met ongeraffineerde ingrediënten. Alle verpakkingen zijn bovendien gemaakt van gerecycleerd en recycleerbaar karton. Hun droom? Zoveel mogelijk mensen toegang geven tot betere voeding: beter voor jou én voor de planeet.

Langzame suikers

Turtle hervertelt het verhaal van de schilpad en de haas. De haas is in dit geval een metafoor voor de conventionele ontbijtgranen of het klassieke boke choco. Ze geven je snel energie maar je komt er niet ver mee. Turtle daarentegen met z’n complexe koolhydraten en langzame suikers geeft je lichaam precies wat het nodig heeft.

Snel ontbijt

Met de porridge van Turtle zet je razendsnel een evenwichtig ontbijt op tafel. Zo maak je het:

  1. Doe 50 g porridge in een steelpan.
  2. Voeg 100 ml melk of een plantaardig alternatief toe.
  3. Laat 5 min. koken.
  4. Aan tafel!

Great Taste Award

Leuk weetje: de cornflakes met pure chocolade van Turtle kregen twee sterren tijdens de Great Taste Awards. En dat als allereerste chocoladecornflakes! De sterren worden toegekend door een gereputeerd panel van kenners tijdens een blind tasting.

Benieuwd? Proef de porridge, chocolade- en andere cornflakes van Turtle snel zelf!

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294