Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Ontdek de luiers van Moltex

Je wilt alleen het beste voor je kind, en dat geldt ook voor de producten die in contact komen met de huid. Probeer daarom Moltex luiers: ze bieden je kleine maximaal comfort en bevatten geen chemicaliën. De Junior- en XL-luiers zijn nu verkrijgbaar bij jouw Bio-Planet.

Een merk met een engagement

Het verhaal van Moltex begon in de jaren zestig in Duitsland. Sindsdien heeft het merk altijd de kaart van de duurzaamheid getrokken, zowel bij de ontwikkeling van zijn producten als op gebied van milieubescherming. Want de producten van Moltex zijn gecertificeerd met verschillende ecologische labels. Ze bevatten geen stoffen die een hormoonverstorende werking hebben en zijn zacht voor de gevoelige babyhuid.

Bovendien hecht Moltex veel belang aan milieuvriendelijker productiemethodes en wil het in elke fase van het proces fatsoenlijke arbeidsomstandigheden bieden. Moltex neemt ook deel aan een project om de opwarming van de aarde een halt toe te roepen. Dankzij dit project hebben 1.500 huishoudens toegang gekregen tot groene energie, waardoor hun CO₂-uitstoot aanzienlijk is verminderd. Zo wil Moltex bijdragen aan een betere toekomst voor onze kinderen.

Het beste voor baby's billetjes

Moltex-luiers zijn aangepast aan de behoeften van je baby in elke groeifase. Ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken en bieden alle comfort en bewegingsvrijheid die je kind nodig heeft. Bovendien zijn ze gemaakt van milieuvriendelijke, plantaardige materialen. Je kleine held kan zorgeloos op avontuur gaan, want Moltex-luiers bechermen tegen lekken en geven je kleintje een optimaal droog gevoel.

Kinderen worden snel groot! Daarom heeft Bio-Planet twee nieuwe producten toegevoegd aan zijn Moltex-assortiment: de Junior- (9-14 kg) en XL- (+14 kg) luiers;

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294