Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Proef van de zon met Granoro-pasta

Bij Granoro maken ze al meer dan een halve eeuw Italiaanse pasta van de beste kwaliteit, met 100 % natuurlijke ingrediënten en een heerlijke authentieke smaak. Ontdek alle verschillende soorten in je Bio-Planet.

Wie is Granoro?

Granoro werd in 1967 opgericht door Attilio Mastromauro en is nu een van de belangrijkste productiebedrijven van pasta met hardetarwegriesmeel. Samen met zijn dochters Marina en Daniela kijkt Attilio toe op de vervaardiging van al zijn producten. Daarbij hecht hij heel veel belang aan kwaliteit en combineert hij moderne technologie met eeuwenoude tradities en passie. Het resultaat? Pasta met een onmiskenbare, authentieke smaak, kleur en textuur. 

Biologische pasta van harde tarwe

Kies bij Granoro uit klassieke pasta, volkorenpasta (rijk aan vezels) of pasta met griesmeel van harde tarwe (hoog eiwitgehalte). Het griesmeel wordt, net zoals alle andere ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd zodat de pasta na het koken nog vele uren stevig en elastisch blijft. 

Alles is 100 % natuurlijk en wordt geteeld met respect voor het milieu en het behoud van de biodiversiteit. Het bedrijf garandeert traceerbaarheid over het volledige productieproces en gebruikt recycleerbare, papieren verpakkingen.

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294