Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Cadeautips voor Vaderdag

De liefde van de man gaat door de maag zeggen ze. Dus waarmee kan je je papa nu een groter plezier doen dan met een cadeaubox met biertjes of iets lekkers? Of houdt hij meer van wijn? Maak snel je keuze en maak er samen een gezellige Vaderdag van.

Ontdek onze vaderdagbox

Kan je papa een goed stukje vlees wel smaken? Dan is hij vast in de wolken met onze vaderdagbox met lokale specialiteiten. Die bevat: 1 Brugse gedroogde ham, 3 Brugse gedroogde worstjes en mosterd op grootmoeders wijze. Zet de box op tafel en jullie aperitief kan meteen beginnen!

Samen klinken met biobier

Ontdek het ambachtelijk bier van Brunehaut in deze praktische verpakking met 6 flesjes van 33 cl. Brunehaut is een 100 % biologische brouwerij die lokale en biologische gerst gebruikt.

LP_image-vaderdag-bier.png

Topwijnen voor een top-papa

Een heerlijk glaasje wijn op het terras. Is dat jouw papa's idee van een geslaagde avond? Neem dan snel een kijkje in ons aanbod biowijnen. Je ondekt er tal van pareltjes die je papa zeker zullen bevallen.

Zeg het met een cadeaumand

Wil je je papa laten kennismaken met Bio-Planet? Dan kan! Maak je keuze uit onze cadeaumanden in de winkel. Of stel er zelf eentje samen met je favoriete producten. Onze medewerkers helpen je graag verder.

 

Ons vakmanschap drink je met verstand.

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294