Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

BOS, ijsthee op basis van rooibos

Op zoek naar een heerlijk koel drankje? Deze biologische ijsthee op basis van rooibos zorgt voor natuurlijke verfrissing zonder toegevoegde suikers. Ontdek alle smaken nu in je Bio-Planet!

Wat is rooibos?

De naam BOS komt, zoals je al kan raden, van rooibos. 1 blikje BOS = 1 kopje rooibosthee. De naaldachtige bladeren worden geoxideerd, waardoor ze een rode kleur krijgen, en vervolgens gebruikt op dezelfde manier als thee. De rooibos die BOS gebruikt, komt uit Cederberg in Zuid-Afrika en heeft van nature uit een heleboel positieve eigenschappen voor je gezondheid. Omdat deze drankjes van BOS ook geen cafeïne of theïne bevatten, zijn ze bovendien erg rustgevend. Let's go bos dus zoals ze in Zuid-Afrika zeggen.

Zonder toevoegingen

Rooibos is van nature zoet, daarom wordt BOS geproduceerd zonder toegevoegde suikers en is de icetea laag in calorieën. Bovendien zijn de drankjes ook vrij van bewaarmiddelen, kleurstoffen en cafeïne. Geschikt voor jong en oud dus, op elk moment van de dag.

Met respect voor de natuur

De rooibos voor BOS wordt biologisch geteeld en met de hand geoogst. Samen met zijn partners zet het bedrijf zich in voor de bescherming van de biodiversiteit en het behoud van het Cederberg-natuurgebied. Zo plant BOS een boom voor elke 2000 verkochte producten. 

Ontdek alle smaken

  • Rooibos, limoen & gember (niet-bruisend)
  • Rooibos & citroen (niet-bruisend)
  • Citroen (bruisend)
  • Rooibos & perzik (niet-bruisend)
  • Rooibos, watermeloen & munt (niet-bruisend)

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294