
Wraps met hazelnootpaté, halfgedroogde tomaatjes en yoghurtdressing
Ingrediënten
4 personen- rucola 100 g
- limoenen 1
- koriander 1 plantjes
- halfgedroogde tomaten 110 g
- Griekse yoghurt 4 eetl.
- volkorenwraps 4
- hazelnootpaté 170 g
- zwarte peper (molen)
- zout
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
- Snij de tomaten in reepjes.
- Rasp de limoen (niet het wit) en pers uit.
- Hak de korianderblaadjes grof.
- Meng het limoensap, de zeste en de koriander onder de yoghurt. Kruid met zwarte peper en zout.
Bereiding (10 min + 10 min)
- Bestrijk de wraps met de hazelnootpaté.
- Verdeel er de tomaatjes en de rucola over.
- Lepel er wat yoghurtdressing over, rol strak op en snij in 2.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
383 kcal
Vetten
20.7 g
Verzadigde vetzuren
4.1 g
Koolhydraten
35.2 g
Suikers
6.8 g
Vezels
3.8 g
Eiwitten
12.1 g
Zout
2.2 g
NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be
KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294