Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer

Stokbroodje met zalmsalade

Lunch minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

4 personen
  • rucola 100 g
  • bieslook 0.5 plantjes
  • eieren 2
  • stokbrood 2
  • zalm (natuur, in blik) 260 g
  • mayonaise (of plantaardig alternatief voor yoghurt op basis van kokos) 3 eetl.
  • zoetzure zilveruitjes (bokaal) 2 eetl.
  • zwarte peper
  • zout
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. Kook de eieren ± 8 min. hard in kokend water. Spoel ze daarna onder koud water. Pel en plet met een vork.
  2. Laat intussen de zalm en de zilveruitjes goed uitlekken.
  3. Hak het bieslook en de zilveruitjes grof.
  4. Snij de stokbroden in 2.
Bereiding (10 min. +10 min.)
  1. Meng de zalm met de eieren, de mayonaise, het bieslook en de zilveruitjes. Kruid met zwarte peper en zout.
  2. Beleg het stokbrood met de zalmsalade en werk af met de rucola.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 461 kcal
Vetten 22.2 g
Verzadigde vetzuren 4 g
Koolhydraten 44.1 g
Suikers 1.8 g
Vezels 3.1 g
Eiwitten 19.5 g
Zout 2.4 g

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294