Radiatori met courgette en look

Radiatori met courgette en look

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding
  1. Bereiding
  2. Rasp de ongeschilde courgettes grof en knijp er met de handen goed het vocht uit. Snipper het knoflook fijn.

  3. Verhit de olijfolie in een pan en stoof de courgettes ± 10 min. Voeg het knoflook toe en meng goed. Kruid met peper en zout.

  4. Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  5. Meng de pasta onder de courgettes, rasp er de parmezaan over en werk af met de extra vierge olijfolie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2711.0 kj
Energie 648.0 kcal
Vet 21.1 g
Verzadigd vet 8.3 g
Koolhydraat 80.7 g
Suiker 10.4 g
Vezel 4.3 g
Eiwit 6.7 g
Zout 1.9 g
natrium 0.8 g
Groente, fruit, noten en oliën 37.0 %

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294