Pitabroodje met geroosterde knolselder, champignons en fetasaus

Pitabroodje met geroosterde knolselder, champignons en fetasaus

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding
  1. Voorbereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Schil de knolselder en snij in blokjes van 1,5 cm. Doe in een ovenschaal, bedruppel met 2 eetl. olijfolie en kruid met kurkuma, zwarte peper en zout. Rooster ± 30 min. goudbruin in de voorverwarmde oven.

  4. Verkruimel ondertussen de feta en meng onder de yoghurt. Kruid met zwarte peper.

  5. Hak de champignons grof. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons kort op een hoog vuur. Kruid met zwarte peper en zout.

  6. Bereiding:
  7. Leg de pitabroodjes de laatste 5 tot 8 min. in de oven bij de knolselder.

  8. Hak ondertussen de platte peterselie grof.

  9. Snij de broodjes open (maar niet volledig) en vul met de geroosterde knolselder en de gebakken champignons. Werk af met enkele lepels fetasaus en de gehakte peterselie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 381.0 kcal
Energie 1594.0 kj
Vet 22.5 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraat 14.6 g
Suiker 4.0 g
Vezel 12.9 g
Eiwit 23.4 g
Zout 2.4 g
natrium 1.0 g

NV Bio Planet
V. Demesmaekerstraat 167
1500 Halle 
Tel. 02 363 50 10
info@bioplanet.be

KBO 0472.405.143
BE87 2930 2511 7294